• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

АНАЛІТИЧНИЙ ВОРКШОП “ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ”

17 жовтня студенти груп №1Е-23 та №3Е-24 Відділення економіки, обліку та фінансів ЧДБК взяли участь у практично-аналітичному воркшопі, присвяченому діяльності Кременчуцької кондитерської фабрики корпорації ROSHEN.

Під час заходу студенти:
• переглянули відеоекскурсію фабриками корпорації ROSHEN;
• ознайомилися з особливостями збутової політики та логістичними процесами (Warehouse Management System);
• дослідили асортимент карамельної продукції та провели аналітичне групування виробів;
• підготували звіт на основі фінансової та статистичної звітності, застосувавши інструменти Excel.

Завершальним етапом стала дегустація карамельної продукції, що додала воркшопу солодкого настрою та натхнення!

Воркшоп поєднав теоретичні знання з практичними навичками аналізу — важливою складовою професійної підготовки економістів.

Такий досвід розвиває аналітичні здібності, дозволяє краще розуміти взаємозв’язок між виробництвом, збутом і фінансами — ключовими аспектами сучасної економіки.

Інші новини

Директор коледжу нагородив переможців
Директор коледжу нагородив переможців 29 березня директор коледжу нагородив студентів-переможців коледжу за результатами ІІ (обласного) етапу VІІ Всеукраїнс ...
«Сім кольорів мистецтва»
«Сім кольорів мистецтва» 9 квітня у Черкаському обласному художньому музеї відкрилася виставка робіт викладачів та студентів кафедри дизайну « ...
До відома студентів-першокурсників!
До відома студентів-першокурсників! 31 серпня 2016 року відбудеться знайомство студентів-першокурсників з кураторами груп: на базі 9 класів об 11 год ...