• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

АНАЛІТИЧНИЙ ВОРКШОП “ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ”

17 жовтня студенти груп №1Е-23 та №3Е-24 Відділення економіки, обліку та фінансів ЧДБК взяли участь у практично-аналітичному воркшопі, присвяченому діяльності Кременчуцької кондитерської фабрики корпорації ROSHEN.

Під час заходу студенти:
• переглянули відеоекскурсію фабриками корпорації ROSHEN;
• ознайомилися з особливостями збутової політики та логістичними процесами (Warehouse Management System);
• дослідили асортимент карамельної продукції та провели аналітичне групування виробів;
• підготували звіт на основі фінансової та статистичної звітності, застосувавши інструменти Excel.

Завершальним етапом стала дегустація карамельної продукції, що додала воркшопу солодкого настрою та натхнення!

Воркшоп поєднав теоретичні знання з практичними навичками аналізу — важливою складовою професійної підготовки економістів.

Такий досвід розвиває аналітичні здібності, дозволяє краще розуміти взаємозв’язок між виробництвом, збутом і фінансами — ключовими аспектами сучасної економіки.

Інші новини

Вітаємо з призначенням іменної академічної стипендії
Верховної Ради України
Вітаємо з призначенням іменної академічної стипендії Верховної Ради України Вітаємо студентку групи № 1Д-13 спеціальність «Дизайн» Кичату Маргариту Олександрівну, якій за особливі успіхи у навча ...
Черкаський державний бізнес-коледж запрошує долучитися до святкування наймістичнішої події осені - свята Halloween!
Черкаський державний бізнес-коледж запрошує долучитися до святкування наймістичнішої події осені - свята Halloween! Черкаський державний бізнес-коледж запрошує долучитися до святкування наймістичнішої події осені - свята Halloween! У п ...
Стратегуємо над реалізацією бізнес-ідей для власного бізнесу!
Стратегуємо над реалізацією бізнес-ідей для власного бізнесу! 09 листопада 2016р. на черговому засіданні студентського наукового клубу «Business Club» відбулося формування банку креа ...