• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

СТУДЕНТСЬКИЙ ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

02 березня 2016 року на відділенні економіки та підприємництва ЧДБК в рамках проходження економічної навчальної практики відбувся тренінг-практикум на тему: «Практичне використання експертно-аналітичного та органолептичного методів при визначенні якості та конкурентоспроможності молочної продукції».

За участю модератора цього тренінгу, Цибань Анжели Олександрівни та експертів – викладачів коледжу (Боровик Тетяни Михайлівни, Харченко Світлани Вікторівни, Калько Тетяни Георгіївни) і студентів групи № 1Е-14, відбулась дегустація і бальне оцінювання технічних та економічних параметрів конкурентоспроможності молока відомих торгівельних марок вітчизняного виробництва.

За результатами проведеної експертизи лідером серед зразків досліджуваної продукції визнано молоко ТМ «Волошкове поле».

Даний захід носив навчально-пізнавальний характер, де студенти мали можливість відпрацювати практичні навички оцінювання якості продукції, застосовуючи при цьому різні експертно-аналітичні методи.

Інші новини

Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах
Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах 18-19 червня у приміщенні Черкаського державного бізнес-коледжу відбудеться перший в Черкасах дизайн-хакатон «Вивіска La ...
Урочиста церемонія посвяти у першокурсники
Урочиста церемонія посвяти у першокурсники 1 вересня відбулося урочисте святкування Дня знань та початку нового 2016-2017 навчального року. Урочисте підняття держа ...
Tуристичний похід
Tуристичний похід 03, 10 та 17 вересня пройшли однодобові туристичні походи, які організувала циклова комісія фізичного виховання для студ ...