• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

СТУДЕНТСЬКИЙ ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

02 березня 2016 року на відділенні економіки та підприємництва ЧДБК в рамках проходження економічної навчальної практики відбувся тренінг-практикум на тему: «Практичне використання експертно-аналітичного та органолептичного методів при визначенні якості та конкурентоспроможності молочної продукції».

За участю модератора цього тренінгу, Цибань Анжели Олександрівни та експертів – викладачів коледжу (Боровик Тетяни Михайлівни, Харченко Світлани Вікторівни, Калько Тетяни Георгіївни) і студентів групи № 1Е-14, відбулась дегустація і бальне оцінювання технічних та економічних параметрів конкурентоспроможності молока відомих торгівельних марок вітчизняного виробництва.

За результатами проведеної експертизи лідером серед зразків досліджуваної продукції визнано молоко ТМ «Волошкове поле».

Даний захід носив навчально-пізнавальний характер, де студенти мали можливість відпрацювати практичні навички оцінювання якості продукції, застосовуючи при цьому різні експертно-аналітичні методи.

Інші новини

Перший візит керівництва Broward College, USA в м. Черкаси
Перший візит керівництва Broward College, USA в м. Черкаси У вересні 2016 року відбудеться перший візит керівництва Broward College, USA в Черкаський державний бізнес-коледж. Пі ...
Про оплату навчання помісячно
Про оплату навчання помісячно Відповідно до вимог Закону України « Про вищу освіту» студентам І курсу на базі базової загальної середньої освіти (9 к ...
Бізнес-коледж приймає участь в створені Центру розвитку підприємництва та соціальних ініціатив
Бізнес-коледж приймає участь в створені Центру розвитку підприємництва та соціальних ініціатив Заступник директора з навчальної роботи Азьмук Н.А. прийняла участь в зустрічі з головою Черкаської ОДА Ю.Ткаченко. Май ...