• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

СТУДЕНТСЬКИЙ ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

02 березня 2016 року на відділенні економіки та підприємництва ЧДБК в рамках проходження економічної навчальної практики відбувся тренінг-практикум на тему: «Практичне використання експертно-аналітичного та органолептичного методів при визначенні якості та конкурентоспроможності молочної продукції».

За участю модератора цього тренінгу, Цибань Анжели Олександрівни та експертів – викладачів коледжу (Боровик Тетяни Михайлівни, Харченко Світлани Вікторівни, Калько Тетяни Георгіївни) і студентів групи № 1Е-14, відбулась дегустація і бальне оцінювання технічних та економічних параметрів конкурентоспроможності молока відомих торгівельних марок вітчизняного виробництва.

За результатами проведеної експертизи лідером серед зразків досліджуваної продукції визнано молоко ТМ «Волошкове поле».

Даний захід носив навчально-пізнавальний характер, де студенти мали можливість відпрацювати практичні навички оцінювання якості продукції, застосовуючи при цьому різні експертно-аналітичні методи.

Інші новини

Директор коледжу нагородив переможців
Директор коледжу нагородив переможців 29 березня директор коледжу нагородив студентів-переможців коледжу за результатами ІІ (обласного) етапу VІІ Всеукраїнс ...
Свято геймерів у ЧДБК!
Свято геймерів у ЧДБК! 23-24 квітня в Черкаському державному бізнес-коледжі відбувся щорічний відкритий чемпіонат з кіберспорту. Такий захід сь ...
ВІДОМІСТЬ ВСТУПНОГО ВИПРОБУВАННЯ (Тестування з української мови)
ВІДОМІСТЬ ВСТУПНОГО ВИПРОБУВАННЯ (Тестування з української мови) ВІДОМІСТЬ ВСТУПНОГО ВИПРОБУВАННЯ Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст на основі базової загальн ...