• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

СТУДЕНТСЬКИЙ ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

02 березня 2016 року на відділенні економіки та підприємництва ЧДБК в рамках проходження економічної навчальної практики відбувся тренінг-практикум на тему: «Практичне використання експертно-аналітичного та органолептичного методів при визначенні якості та конкурентоспроможності молочної продукції».

За участю модератора цього тренінгу, Цибань Анжели Олександрівни та експертів – викладачів коледжу (Боровик Тетяни Михайлівни, Харченко Світлани Вікторівни, Калько Тетяни Георгіївни) і студентів групи № 1Е-14, відбулась дегустація і бальне оцінювання технічних та економічних параметрів конкурентоспроможності молока відомих торгівельних марок вітчизняного виробництва.

За результатами проведеної експертизи лідером серед зразків досліджуваної продукції визнано молоко ТМ «Волошкове поле».

Даний захід носив навчально-пізнавальний характер, де студенти мали можливість відпрацювати практичні навички оцінювання якості продукції, застосовуючи при цьому різні експертно-аналітичні методи.

Інші новини

День кар’єри відділення «Обліку та фінансів»
День кар’єри відділення «Обліку та фінансів» 26.04.2016 року відбувся день кар’єри відділення «Обліку та фінансів» Присутні студенти мали можливість прослухати доп ...
«Ярмарок професій» від ЧДБК
«Ярмарок професій» від ЧДБК 17 вересня викладачі та студенти бізнес-коледжу взяли участь у «Ярмарку професій» організованого міською владою до 730 ...
«День відкритих дверей»
«День відкритих дверей» 26 листопада в Черкаському державному бізнес-коледжі відбувся традиційний «День відкритих дверей». Цей захід, як завжди ...