• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

Оприлюднення рейтингових списків вступників
Оприлюднення рейтингових списків вступників Оприлюднення рейтингових списків вступників рекомендованих до зарахування за спеціальностями буде оголошено після заверш ...
Проект-досліджень «Я син народа, що вгору йде…»
Проект-досліджень «Я син народа, що вгору йде…» 2 листопада відбулася презентація студентських проект-досліджень «Я син народа, що вгору йде…», присвячена 160-річчю з д ...
Результати проведених олімпіад з фундаментальних дисциплін
Результати проведених олімпіад з фундаментальних дисциплін Цикловою комісією фундаментальних дисциплін 22-25 листопада були проведені олімпіади з хімії, біології, фізики серед сту ...