• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

У Черкасах молодь знайшла креативні підходи до вирішення проблем української економіки
У Черкасах молодь знайшла креативні підходи до вирішення проблем української економіки Готові пропозиції для удосконалення програми соціально-економічного розвитку регіону та його підприємств розробили студе ...
Свято геймерів у ЧДБК!
Свято геймерів у ЧДБК! 23-24 квітня в Черкаському державному бізнес-коледжі відбувся щорічний відкритий чемпіонат з кіберспорту. Такий захід сь ...
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації, яка дає права на вип ...