• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

Нагородження переможців змагань з волейболу
Нагородження переможців змагань з волейболу 19 травня відбулося нагородження призерів змагань з волейболу ХVІ Спартакіади коледжу. Ними стали: І місце – груп ...
Вітаємо Бурмістрова Сергія Владиславовича із захистом дисертації!
Вітаємо Бурмістрова Сергія Владиславовича із захистом дисертації! Вітаємо Бурмістрова Сергія Владиславовича із захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук ...
Збільшено кількість місць державного замовлення
Збільшено кількість місць державного замовлення Згідно з рішенням Конкурсної комісії Міністерства освіти і науки України від 25.06.2016 р. по розподілу обсягу державн ...