• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

ЕКО-акція  «Зробимо Україну чистою разом!»
ЕКО-акція «Зробимо Україну чистою разом!» 23 квітня студенти Черкаського державного бізнес-коледжу приєдналися до наймаштабнішого Всеукраїнського прибирання «Зроб ...
Аукціон історичних ідей
Аукціон історичних ідей 13 жовтня 2016 року у бібліотеці коледжу циклова комісія суспільних дисциплін провела навчально-просвітницький захід до ...
Костюмована вечірка на HALLOWEN від ЧДБК
Костюмована вечірка на HALLOWEN від ЧДБК 31 жовтня «страшно» весело студенти та гості коледжу, серед яких не вперше було багато школярів, відсвяткували Halloween ...