• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД «BUSINESS CLUB»

«Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників»

10 листопада в рамках студентського економічного клубу «BUSINESS CLUB» проведено майстер-клас «Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників».

Об’єктом дослідження стало молоко трьох торгівельних марок: «Волошкове поле», «Яготинське» та «Свіже з ферми».

Під час майстер-класу студенти мали змогу:
- оцінити колір, консистенцію та запах молока;
- провести нескладні експерименти на наявність хімічних домішок в молоці таких як: сода, крохмаль та крейда;
- оцінити маркування та інші візуальні параметри, що пливають на конкурентоспроможність продукції;
- аналітичним та графічним методами визначити рівень конкурентоспроможності молока вітчизняних торгівельних марок.

Інші новини

Привітання Черкаського державного бізнес-коледжу з нагоди 50-річчя від Президента Соціологічної асоціації України, ректора Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, академіка НАН України В.С.Бакірова
Привітання Черкаського державного бізнес-коледжу з нагоди 50-річчя від Президента Соціологічної асоціації України, ректора Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, академіка НАН України В.С.Бакірова Шановний Олеже Володимировичу! Від імені Правління Соціологічної асоціації України і себе особисто щиро вітаю Вас і ве ...
Вітаємо вступників!
Вітаємо вступників! Вітаємо вступників, зарахованих студентами коледжу за рахунок коштів фізичних, юридичних осіб! Списки зарахованих ...
Запрошуємо всіх бажаючих 
на курси іноземних мов!!!
Запрошуємо всіх бажаючих на курси іноземних мов!!! В час активної глобалізації та розвитку інтеграційних процесів зростає важливість знання іноземних мов як у повсякденном ...