• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД «BUSINESS CLUB»

«Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників»

10 листопада в рамках студентського економічного клубу «BUSINESS CLUB» проведено майстер-клас «Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників».

Об’єктом дослідження стало молоко трьох торгівельних марок: «Волошкове поле», «Яготинське» та «Свіже з ферми».

Під час майстер-класу студенти мали змогу:
- оцінити колір, консистенцію та запах молока;
- провести нескладні експерименти на наявність хімічних домішок в молоці таких як: сода, крохмаль та крейда;
- оцінити маркування та інші візуальні параметри, що пливають на конкурентоспроможність продукції;
- аналітичним та графічним методами визначити рівень конкурентоспроможності молока вітчизняних торгівельних марок.

Інші новини

Ми у інформаційній системі
Ми у інформаційній системі "КОНКУРС" Назва ВНЗ: Черкаський державний бізнес-коледж Тип ВНЗ: Коледж Поштовий індекс: 18028 Адреса: ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ, ЧЕРКА ...
Вітаємо вступників!
Вітаємо вступників! Вітаємо вступників, зарахованих студентами коледжу за рахунок коштів фізичних, юридичних осіб! Списки зарахованих ...
Роботу Черкаського державного бізнес-коледжу відзначено Національною академією педагогічних наук України
Роботу Черкаського державного бізнес-коледжу відзначено Національною академією педагогічних наук України 7 вересня 2016 року колектив Черкаського державного бізнес-коледжу було відзначено Почесною грамотою Національної академ ...