• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД «BUSINESS CLUB»

«Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників»

10 листопада в рамках студентського економічного клубу «BUSINESS CLUB» проведено майстер-клас «Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників».

Об’єктом дослідження стало молоко трьох торгівельних марок: «Волошкове поле», «Яготинське» та «Свіже з ферми».

Під час майстер-класу студенти мали змогу:
- оцінити колір, консистенцію та запах молока;
- провести нескладні експерименти на наявність хімічних домішок в молоці таких як: сода, крохмаль та крейда;
- оцінити маркування та інші візуальні параметри, що пливають на конкурентоспроможність продукції;
- аналітичним та графічним методами визначити рівень конкурентоспроможності молока вітчизняних торгівельних марок.

Інші новини

VIII Студентська науково-практична конференція: «Проблеми та перспективи розвитку національної економіки: погляд молоді»
VIII Студентська науково-практична конференція: «Проблеми та перспективи розвитку національної економіки: погляд молоді» 13-14 квітня 2016 р. відбулася VIII Студентська науково-практична конференція: «Проблеми та перспективи розвитку націона ...
Вручення сертифікатів «Парус»
Вручення сертифікатів «Парус» 07 червня 2016 року в рамках завершення роботи «Студентського науково-практичного фінансово-бухгалтерського клубу» за 20 ...
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації, яка дає права на вип ...